http://www.adlibris.com/se/ljudbok/piraterna---de-svenska-fildelarna-som-plundrade-hollywood-9789186223274

Bahnhof och Piratebay

Som den gamla datanörden man är så kommer jag den här månaden öka mitt innehav i banholf inte bara för jag är en super nöjd kund utan för jag tror på deras arbete för integritet. De har blivit hela Sveriges ambassadör och talesperson för intrigetet på internet. Vilken jag tycker är otroligt viktigt redan idag i framtiden kommer detta bli en ännu viktigare fråga för de flesta.

Det är inte ofta man ser företag med så många nöjda kunder som banholf har. Första gången jag hörde talas om banholf var 2005 då polisen genomförde en razzia mot banholf  och beslagtog några servrar. I tron att detta skulle stoppa Pirate Bay, de tog inte många timmar innan siten var uppe igen. På den tiden brydde jag mig inte om banholf utan främst vad som skulle hända med piratebay.

Och för er som inte läst boken Piraterna: De svenska fildelarna som plundrade hollywood läs de eller lyssna på den! Finns på storytell.

bahnhof integrity (vpn) är den tjänsten jag använder. Önskar att på sikt även byta mitt nät hemma i lägenheten till någon av deras lösningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *