Flyttfirma och flyttstädning

Jag har varit ute på Nordsjön och jobbat i två veckor. Under tiden har min fru packat, städat, fixat hemma samt tagit hand om två barn. Vi har under nästan två års tid letat efter en större lägenhet. Ni som vet ni vet men att lyckas byta en hyresrätt i stockholm mot en större är nästan omöjligt. Alla vill ha både bättre läge, billigare hyra och bra läge.

Tillslut mot alla odds lyckades vi. Vi byter från 63 kvm till 80 kvm i samma område. Vi går upp lite hyra från 8400 till 9700 men vi är tvungna att ha större. Är nöjd att hyran inte är mer än vad den är.

Eftersom jag inte varit hemma så har min fru fått fixa de mesta för för flytten. Vi var helt enkelt tvungna att ha flytthjälp och städnig. Kommer gå ut hårt över mitt månadssparade den här månaden. Totalt fick vi betala

  • 11000 för flytten
  • 2200 för flyttstädning
  • 12000 för installation av persienner samt duschkabin som den tidigare hyresgästen köpt(vi erbjöd oss att betala för detta)

Vi får se hur mycket pengar det kommer finnas kvar att köpa aikter för vid månadens slut.

“En sjömans hustru reder sig själv”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *