SAS eurobonus, 5 gratis resor på 6 år

Jag har varit i 6 år nu medlem i SAS Eurobonus vilken ger mig poäng på allt jag handlar. Jag gör i stort sett alla köp på mitt SAS kort som förövrigt fungerar utmärkt i Samsung pay appen. Det hjälper så klart att jag reser en del men faktum är att majoriteten av mina poäng kommer från mitt köp.

Jag hittills endast tagit ut flygresor för mina poäng. Jag har totalt under de 6 åren jag varit medlem tagit ut 5 resor. Förra året åkte jag och min fru grattis till Billund i Danmark. Vi fick 3 resor totalt, så en av oss behövde betala en väg. I år har jag lyckats få ihop 36000. En inrikes resa kostar 10000 och en resa inom skandinaven 20000. Men vi flyger nog ingenstans i år. Det blir bilsemester i Sverige.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *