Glömde köpa biljett till min fru! Hyrd smoking! En trevlig Weekend i Krakow!

En av mina äldsta vänner skulle gifta sig Polen. Allt var fixat trodde jag, vi hade bokat hotel (2880), ordnat barnvakt (1200 för barnvaktens tågbiljett till sthlm), hyrt smoking (1400), min fru köpt nya skor och “köpt biljett”. Vi skulle ta morgon flyget till Krakow väl i taxin så bad jag min fru att checka via sas appen. När min fru sa att hon inte kunde checka in fick jag genast en känsla i magen att något var väldigt fel. Och mycket riktigt, jag hade inte köpt någon biljett till henne. Jag har egentligen inget att skylla på förutom att jag köpte resa på min flygpoäng på SAS eurobonus poäng. Resan kostade 30000 poäng vilket verkade rimligt för 2 tur och retur biljetter.
Paniken var total när jag insåg mitt misstag. Jag fick lov att köpa en ny biljett på min flight pris 2800super nöjd det endast var 2800 för jag hade varit tvungen att köpa resan till vilket pris som helst. Retur biljett var problem då flighten hem var fullbokad och jag fick köpa 2 nya biljetter med ett annat flygbolag för 4800. Det var absolut värt det första gången på ett par år som jag fick en weekend med min fru på på tu man hand.
Totala utgifter svindlande: 11680

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *